Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).
  • "0" Status: : Fel vid öppnande av socket ssl://solr.inmykitchen.nu:443

Primula och kornettblomma

  • Inomhus
Månadens Blomma i februari - primula och kornettblomma

Nya blomstrande idéer från Blomsterfrämjandet i februari. Valet av Månadens blomma har fallit på primula och kornettblomma.

Februari bjuder på två helt olika blommor, primula och kornettblomma. En växt som med fördel gillar livet utomhus och en växt som med fördel gillar livet inomhus. Den som gillar orkidéer kan hitta en ersättare här i sorten ”Domino”, en kornettblomma med lång stängel likt en orkidé.

Primulan är en härlig primör som är en härlig färgklick i fönsterkarmen. Oftast hittar vi den i många olika färger som var och en skänker glädje.

Kornettblomman förstår vi varför den har fått sitt namn, formen på blomman och stjälken påminner verkligen om en kornett vid lite fantasi.

Läs, köp, inred och njut av februaris härliga krukväxter.

Läs mer:
Inspiration - Februari
Vivor
Kornettblomma

    

Primula
Primula
Foto: Blomsterfrämjandet

Kornettblomma 'Domino'
Kornettblomma 'Domino'
Foto: Blomsterfrämjandet
Mäster Grön