Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Jordig gräsmatta

Vi har en gräsmatta som utsätts mycket för slitage, fotboll etc. På sommaren brukar den bli gul av torka men ta sig igen när regnen kommer. Problemet de senaste åren är att den har blir väldigt gles och jordig och maskarna? gräver upp massa små högar. Jag har prövat att så i extra frön på de värsta ställena men det blir lika glest ändå. Vad ska jag göra?

Maria

Odla Svarar: 

Ni får nog göra en grundligare renovering.

Läs här:
http://www.odla.nu/artiklar/den_perfekta_grasmattan.shtml och http://www.odla.nu/artiklar/grasmatta_1.shtml och så läs också alla frågor/svar som handlar om gräsmatta!

Sylvia