Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trädgårdsrundan 2012

Att besöka andras älskade och ompysslade trädgårdar är en fantastisk källa till inspiration, glädje och nytänkande för den egna trädgården. Det är dags för Trädgårdsrunda i Nordvästra Skåne och har du möjlighet så ta tillfället i akt att titta in bakom staket, häckar och grindar och upptäck en värld av trädgårdar!.

Välkommen att besöka Trädgårdsrundan!

Kom för att inspireras, ta för dig av tips och råd och inhandla smått och gott till din egen täppa eller balkong.

Trädgårdsrundan är 2012 öppen för besök den 1-3 juni mellan klockan 10-17.

Om Trädgårdsrundan

Trädgårdsrundan i Nordvästra Skåne startade 2002 och har sedan stadigt vuxit i antal besökare och medverkande trädgårdar. I år är det mer än 70 olika trädgårdsflitiga deltagare.

Många nya deltagare är med i år men även ett flertal som varit med sedan starten. Hos dem som varit med ett tag finner man nästan alltid något nytt för varje år. Några som är med i år som har varit med länge har även flyttat och bytt till ny trädgård som de stolt visar upp. Det finns väldiga variationer av trädgårdar. Allt kan man själv läsa på kartan som man kan hämta på turistbyråerna eller i trädgårdarna under själva Trädgårdsrundan.

Har man inte möjlighet att besöka trädgårdarna under Trädgårdsrundan, eller om man skulle vilja strosa runt i dem en gång till, så har flera deltagande trädgårdar öppet under andra sommartillfällen. De som kombinerar med café, utställning och liknande har ofta fasta öppettider, andra kan öppna efter överenskommelse.

Skånsk trädgårdsturism visar framfötterna

Nyligen blev det klart att Trädgård & Kultur får EU-bidrag för att utveckla nordvästskånsk trädgårdsturism under konceptet Skåne Nordväst Din Trädgård, i vilket trädgårdsrundan ingår som en del.

– Trädgårdsrundan kommer att utvecklas till nästa år. Det kommer även ske många trevliga evenemang och workshops runt om i Nordväst Skåne på sikt, säger Eva Hansson projektledare för projektet som sträcker sig fram till slutet av 2014.

Läs mer på hemsidan www.tradgardsrundan.org

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB