Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Odla i krukor och lådor

Bokförlaget Rabén Prisma har hitintills publicerat två böcker i denna inspirerande trädgårdsserie med steg-för-steg-beskrivningar inom respektive område. För egen del hoppas jag att förlaget publicerar ytterligare böcker i serien, för de är både inspirerande och praktiska.

Författaren till de här båda böckerna är trädgårdsdesigner och presenterar sina arbeten i en mängd erkända tidskrifter som tex Interiors och Garden Illustrated. Dessutom har han skrivit böckerna The Garden as Theatre och Formal Gardens.

Idén att publicera böckerna med steg-för-steg-beskrivningar och utvikbara siduppslag är en bra idé. Påminner lite om samla-kort-principen, men när man prenumererar på tex. trädgårdskort får man även de kort-avsnitt som kanske inte intresserar en så väldigt mycket eller kort-avsnitt som behandlar ett område som överhuvudtaget inte är lämpligt för din balkong eller trädgårdstäppa. I den här serien böcker får du ett komplett avsnitt som behandlar ett ämne i form av 20 projekt i vardera bok.
Odla i krukor och lådor
Den här boken innehåller också mängder med kul och inspirerade uppslag. Du får beskrivningar på hur och vad du kan plantera i som tex. korgar, cementrör, tunnor m.m. hur du komponerar snygga grupplanteringar, formklipper och stammar upp växter. Du får fullständiga beskrivningar på hur du bygger en träobelisk, en spaljé, murar en planteringslåda och målar krukor och cementrör.

Alla uppslagen är illustrerade med vackra fotografier på det färdiga resultatet och beskrivningarna om hur du bygger och planterar är mycket lättfattliga med tecknade bilder.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Odla i krukor och lådor
  Titel:
Odla i krukor och lådor
Författare:
George Carter
Bandtyp:
Spiralinbunden
Förlag:
Rabén Prisma
Utgivningsår:
1998
ISBN:
915183278X

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB