Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Nytt med krukväxter!

Våra kära krukväxter står ofta på fönsterbrädan i prydlig ordning och det är såklart inget som helst fel med det, fast ibland känner man kanske att man gärna skulle vilja införliva växterna lite mer i inredningen.

Inspiration från Floradania

Krukväxter finns det i alla möjliga storlekar, färger och varianter. Hur vi har dem i våra hem är såklart lite olika, fast det vanligaste är en snygg och prydlig rad på fönsterbrädan. Vill du kanske göra något lite annorlunda?

Suckulenter i träram

En väldigt rolig och trevlig idé är att ge dina tåliga och inte så snabbväxande suckulenter en ny inramning, bokstavligt talat. På det sättet kan de utgöra ett nytt och levande komplement i inredningen och inte minst ett blickfång där man minst anar det.

En enkel träram, utformad som ett litet tittskåp, blir en perfekt dekoration om du är intresserad av något nytt och annorlunda. Den kan hängas på väggen eller stå på en hylla vilket gör den lättplacerad. Placera suckulenter i den, de behöver inte vattnas ofta och lämpar sig därmed extra väl till det här.

#Kalanchoe på nytt vis#

Plantera två kalanchoe manginii i en röd kruka med geometrisk form. Skapa helhetskänsla och balans med hjälp av bovetestjälkar, vars rödaktiga färg matchar krukan. Sätt fast dem med elefanttråd, så präglas helhetsintrycket av enkelhet och raka linjer i förhållande till alla de små blommorna. Det här är ett enkelt sätt att förnya en rar och omtyckt krukväxt utan att för den skull förta växtens ursprungliga skönhet.

Du kan säkert komma på fler smarta, roliga och annorlunda idéer att använda dina krukväxter på - fast det går förstås utmärkt att njuta av krukväxterna precis som de är också!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB