Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Krönikörer och experter på Odla.nu!

Jag är glad över att kunna presentera en ny vinjett här på Odla.nu. Längst upp på vår sajt kommer ni att få träffa olika krönikörer och experter som ger sin syn på trädgården, kolonin, balkongen och den lilla täppan − allt som har med odling att göra helt enkelt.

Av Katarina Kihlberg

Som många av er kanske redan vet är det jag, Katarina, som är ansvarig för redaktionen på Odla.nu. Mina dagliga göromål består i att se till så att vår sajt är en frodig och livfull grön mötesplats där ni läsare kan förkovra er, inspireras och själva vara deltagande i tävlingar och med önskemål och idéer. Fler och fler hittar till Odla.nu och jag får massor med kul och positiva mejl, som gör att det känns som om jag är på rätt väg. Tack för dem och likaså tack för konstruktiv kritik, som dimper ner det med.

Krönikörer & experter

Nytt på Odla.nu är en vinjett som ligger längst upp på sajten där ni kommer få träffa olika personer framöver.

#Katarinas krönika#

Jag kommer ha min Katarinas krönika där jag berättar om arbetet på Odla.nu och om vad som är på gång på sajten, i forumet och i vår shop. Lite filosoferande från min egen trädgård blir det också. Vi är inte helt överens just nu, trädgården och jag, så det finns en del att dryfta där.

#Låttas tyck & tänk#

Ni kommer få möta Låtta, en mångsidig och kunnig biolog som under rubriken Låttas tyck & tänk kommer fundera kring vad en trädgård är och betydelsen av att vi känner efter vad vi själv vill ha när vi planerar och anlägger vår trädgård. Ni kommer få mycket inspiration och bra tankar från Låtta!

#Karins designtips#

Karin Malmberg, erfaren landskapsingenjör som under vinterhalvåret brukar svara på era frågor om trädgårdens design och planering kommer framöver dyka upp under vinjetten Karins trädgårdstips.

#Trädgård för nybörjare#

Det finns massor med artiklar på Odla.nu om allt som rör trädgård och odling, i stort och smått. Det är en blandning av fakta, handfasta tips och inspiration. Från våra läsare som är helt nybörjare i trädgården har det dykt upp önskemål om artiklar som verkligen rör grunderna i trädgården. Klart att vi ska tillmötesgå detta! Under vinjetten Trädgård för nybörjare kommer jag att prata trädgård med start från botten och med båda fötterna i myllan. Sen arbetar vi oss så sakteliga uppåt mot trädtopparna så att alla ni nybörjare kan känna glädje, motivation och stolthet i trädgården..

Det kommer flera! Fler intressanta och kul krönikörer och expertetr

Jag är en biolog i 40-årsåldern med särskilt intresse för hjärnor, ögon, maneter och hästar. Jag bor med en man och två döttrar i ett ganska nybyggt radhusområde i utkanten av Malmö. Vår trädgård är 6 x 10 meter och anlagt vildvuxen.

Jag förespråkar oftast analys och reflexion. Under rubriken Vad är en trädgård? vill jag slå ett slag för att verkligen tänka och känna efter vad man själv vill ha när man planerar och anlägger sin trädgård.

Det mesta i en trädgård är en smaksak. Jag tycker att man ska lyssna på sin egen smak, i stället för att fråga experter eller gissa vad grannar och vänner tycker. Själv ser jag trädgården som en plats vilken man har möjlighet att påverka, så att den blir ett ställe där man trivs och vill vara.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB