Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Fågelbord och holkar att snickra själv

När vi tittar på alla vinterfåglarna utanför, slår det ju oss att de behöver både mat och skydd mot vinterns vindar och kyla. När våren börjar nalkas, behöver de ett bo för häckning och ungar.

Vi människor kan hjälpa dem med detta. I den här boken får du många enkla tips på hur du tillverkar olika typer av fågelbord och fröautomater och snickrar egna holkar till mer än 30 fågelarter. Man talar i form av en tabell om vilka fåglar som bor i holkar och var de finns. Många tydliga siluettbilder på olika fåglar underlättar säkert också identifieringen.

Modellerna presenteras med tydliga teckningar, foton och anvisningar samt uppgifter om mått och placering. Vissa modeller tycker jag dock borde haft något som hindrar fåglarna att trampa runt i maten, men det går ju att ordna. Boken kom ju redan 1998 då det inte var så mycket prat om detta. Annars är boken med många bra modeller och mycket fakta om fåglar lika aktuell i dag.

Det passar kanske som kvällsnöje att snickra nu när det inte finns så mycket annat att göra för trädgården. Och så är man ju väl föreberedd när den stora bostadsfrågan för alla flyttfåglarna ska lösas på våren!


Fågelbord och holkar att snickra själv
  Titel:
Fågelbord och holkar att snickra själv
Författare:
Per Bergenholz
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
ICA Bokförlag
Utgivningsår:
1998
ISBN:
9153419022

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB