Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Trädgårdsmästarens kök

Gillar man både matlagning och trädgårdsodling är "Trädgårdsmästarens kök" en bok som tar upp båda delarna. Christopher Lloyd delar med sig av över 100 recept och många odlingstips. Christopher Lloyd tar upp det mesta som kan odlas i köksträdgården, dvs. grönsaker, kryddväxter, bärbuskar och fruktträd. Vissa av fruktträden i boken går knappast att odla på friland i Sverige men recepten är förstås lika användbara eftersom det finns frukter från aprikos, persika och fikon i mataffären. En del av odlingstipsen är trots allt användbara även om man tar in växterna under vintern eller odlar dem i uppvärmt uterum. Bland grönsakerna går alla att odla här, men även om de finns hos oss så är vissa av sorterna som nämns totalt okända.

Jag blir alltid lite besviken när jag läser trädgårdsböcker översatta till svenska där inte allt går att odla i Sverige. Visst kan det vara trevlig läsning ändå men i böcker på svenska vill jag också kunna tillämpa tipsen i min trädgård. Alltså är det recepten jag har störst behållning av. Bland recepten hittar man ugnsstekta fikon, kvittenmos, svartvinbärspudding, sallatssoppa, fänkålssufflé och en massa annat spännande. Även om många recept inte är så vanliga finns det vissa man känner till sedan tidigare om än i en annan variant.

"Trädgårdsmästarens kök" innehåller otroligt vackra bilder på de olika växterna och Christopher Lloyds egendom i södra England. Några bilder på maträtterna finns tyvärr inte.

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Trädgårdsmästarens kök
  Titel:
Trädgårdsmästarens kök
Författare:
Christopher Lloyd 
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Bokförlaget Max Ström
Utgivningsår:
1998
ISBN:
918920400X

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB