Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vita blad på Kiwin

Hej
Jag bor i Göteborg alldeles vid havet, så det är nog zon1. Jag odlar många svåra växter, med lyckat resultat, men har nu problem med Kiwin. Jag har flera plantor av Anna & Jenny, samt en Oskar. Fler plantor har nu delvis vita blad. Jag vet att det antagligen är en bristsjukdom, men frågan är på vad?

De är planterade med benmjöl, det växer vilt åkervinda (tyder på kalrikt) bredvid, jag har vattnat med nässelvatten. Vad mer kan jag göra?

Ninni

Odla Svarar: 

Kiwi trivs i en grusblandad, näringsrik mulljord och ska vattnas rikligt om sommaren. Gödsla den också flera gånger under vår och försommar, men inte efter midsommar.

Plantera gärna i en upphöjd bädd (se här hur man gör: http://www.odla.nu/metoder/upphojda.shtml) för att inte plantorna står för vått om vintern och får frostskador på rötterna.

Så det kan vara det som är problemet hos dig, den har fått frostskador under denna kalla vår. Egentligen kan du inte göra något åt det förutom det ovan nämnda med upphöjd bädd.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.