Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Växthus "golv"

Hej!
Jag kommer under våren att köpa ett växthus på ca 10 kvm. Men jag blir inte klok på hur jag ska göra med "golvet". Ska marken jämnas och beläggas med något för att sedan fyllas med jord i bäddar (vill inte bara ha krukor), eller ska jag gräva ur platsen? Jag vill inte gärna ha in ogräset som nu växer på platsen. Har tänkt att använda det mest för odling men med en stol för kaffedrickning.

Sara

Odla Svarar: 

Det finns många fler frågor att tänka på när det gäller att bygga ett växthus. Därför tycker jag det är bättre att du läser bra böcker och artiklar om ämnet, då hittar du även svar med bilder på golvfrågan!

Här finns Odlas artiklar om växthus som du kan börja med:
http://www.odla.nu/artiklar/vaxthus.shtml och http://www.odla.nu/artiklar/vaxthus.shtml

Tips på andra hemsidor om växthus:
http://www.odla.nu/katalog/links/lu_1-1.html

En bra bok som just nu kommer på rea:
Nya växthusboken av Inger Palmstierna & Gustav Alm

Hoppas detta kan hjälpa dig!
Sylvia