Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Växter i sovrummet

Jag undrar om det är sant att det inte är bra att ha växter i sovrummet då de släpper ut koldioxid på natten. Är det sant?

Maria

Odla Svarar: 

Det har jag inte hört, de ser till att luften blir renad från olika kemiska ämnen. Formaldehyd, trikloretylen och benzen är några skadliga ämnen som finns i luften. När växterna suger upp koldioxid från utandningsluften. Dr. Westerlunds hälsoblomma (=rosengeranium) är ju något man särskilt rekommenderade till sovrummet tidigare. Det finns en hel rad växter som är extra bra på att samla koldioxid och andra skadliga ämnen: http://www.odla.nu/artiklar/krukvaxter.shtml

Sylvia