Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Tät och hög häck

Hej Sylvia!
Vi anlade trädgård till vårt nya hus förra våren och valde då en avenbokhäck eftersom vi ville ha en häck som skyddar mot insyn och vind. Under vintern har harar och rådjur ätit på topp- och sidoskott. Eftersom man inte får beskära avenbokhäcken på höjden förrän önskad höjd så är det väl nu kört för de plantor som blivit avbitna vad gäller höjden?

Har du något förslag på någon annan häck som blir hög och tät och inte gillas av rådjur och harar? Jag har för mig att jag har läst att liguster, måbär och poppel blir höga och att de två sist nämnda är snabbväxande men är de mindre attraktiva för rådjur och harar?

Mvh
Jeanette i Skåne

Odla Svarar: 

Ni kan ersätta de avbitna plantorna, det är ju bara en vinter emellan och då växer de ju ändå inte. Skydda de nya plantorna med tätt nät så länge tills de har hunnit växa upp om ni har problem med harar och rådjur.

Annars finns det mer att läsa här, förslag på växter som inte äts upp så lätt: Rådjurssäkra buskar och träd

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.