Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Starta upp en varmkompost

Hej, Jag bor i en hyresrätt där vi har små odlingslotter som ingen har använt på många år. Nu har jag hittat två stora runda plastkomposter (tomma). Är det varmkomposter och hur startar jag i så fall upp en sådan? Vad lägger man i, kan man lägga i potatisskal och grönsaksrens? Hur är det med ogräsrens. Jag håller på att gräva upp ett par lotter till och det är hemska ogräs i dom, tar nästan en säsong att få en plätt 'ogräsfri'. Jag är fullständig novis på komposter men det är ju synd att dom står outnyttjade. Tacksam för svar.

Mvh Agneta

Odla Svarar: 

Om den är en varmkompost kan jag inte svara på utan att se den. Är den isolerad med frigolit och helt tätt, så kan den vara en sådan. Annars är den nog en vanlig kompostbehållare för trädgårdsavfall.

Kolla här vad en av Odlas forumister säger om varmkompost. Det finns flera trådar på Forumet om du söker med det ordet. Men här finns det ritning också: Läs mer här

Mer om kompostering kan du läsa här:

Sylvia