Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Rabatt under en tall

Jag hade tänkt anlägga en rabatt under en tall i min trädgård, då jag fick höra av en bekant att det var väldigt svårt att få perenner att överleva där. Tydligen avger tallens barr något ämne som dom inte gillar. I min trädgårdslitteratur kunde jag inte hitta något som bekräftar eller förnekar detta så nu är rabattplaneringen i vila.

Hoppas du kan svara på min fråga.
Mvh, Maria.

Odla Svarar: 

Det är inte så mycket just tallens barr som är boven i dramat, det är snarare rötterna. De vill ju ta näringen och vattnet ifrån växterna och de torkar ut jorden ordentligt.

Du kan läsa mer om detta här:
http://www.odla.nu/artiklar/under_det_stora_tradet.shtml

Sylvia