Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ovanlig Rums-EN

Hej.
Jag har haft en väldigt trevlig och vacker en i kruka inomhus. Det är inte en vanlig cypress som vi ofta ser runt juletid utan någon jag aldrig skådat. Undrar om du kanske vet vad det är för barrväxt. Den var limefärgad ljust ljust grön, barren var mjuka och täta, gnuggade man dem  doftade det svagt citron. Jag tyckte den stack ut mer än de vanliga rumsenarna och skulle vilja veta vad den heter.

Vänliga hälsningar Annika

Odla Svarar: 

Vi har precis lagt ut en artikel om olika "julenar", varav de flesta i själva verket inte alls är några enar. Kanske är det ädelcypressen 'Gold Crest' som du har. Du kan se bild på denna och några andra tänkbara kandidater i artikeln.

Se här: http://www.odla.nu/artiklar/den_lilla_julgranen.shtml

Sylvia