Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Miniatyrväxter

Vad är det för fel på jorden, när det bli miniatyrväxter. Inte ens salladen växer och rädisorna går i blom men det blir ingen rot, som går att äta. Perennerna blommar minimalt, det blir mest blad. Jag vattnar med sjövatten kan det påverka? Är det något speciellt näringsämne som saknas, när ingenting frodas, inte ens ogräset?

Elisabeth 

Odla Svarar: 

Näringsbrist kan vara det som orsakar det dåliga resultatet. Det är ju lite sent på året för att gödsla men till nästa år tycker jag du ska köpa en dunk på 5 liter och prova med det. 

Se även http://www.odla.nu/artiklar/godsling.shtml

Göran