Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Marktäckare under björk i soligt och torrt läge

Hej Sylvia!
Jag har en björk som jag grävt upp en rabatt under. Har planterat tulpaner under som gör rabatten vacker om våren. När tulpanerna blommat över ser det däremot inte lika roligt ut. Jag skulle vilja plantera någon marktäckare som kan ta över efter tulpanerna.

Har själv varit inne på att försöka hitta en hosta med vita inslag i bladverket, men vet inte vilken jag ska ta för att vara säker på att den klarar torka och sol. Har du något tips?

Har du något annat bra förslag på lämplig marktäckare?

Med vänliga hälsningar
Bodil

Odla Svarar: 

Hosta är inte bästa möjliga under den giriga björken, som tar all näring från de andra plantorna. Så välj något som inte kräver så mycket, typ myskmadra, Galium odoratum och liknande.

Kanske min artikel kan ge dig idéer: http://www.odla.nu/artiklar/under_det_stora_tradet.shtml

Sylvia