Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Inte bara blommor i toppen

Det fanns en gammal syrenhäck när vi flyttade till vårt hus för fyra år sedan, häcken var väldigt hög och gles nertill och bara riktigt grova grenar, som träd. Jag har försökt att få ner den till en vettig höjd med hjälp av att gallra och klippa ner men med så mycket grova stammar blev det jobbigt så i höstas klippte jag ner den helt. Inte ända ner till marken utan ca 40-50 cm ovanför. Nu har den växt ca 2 meter och jag undrar hur jag ska beskära för att få en så lättskött häck som möjligt (den går på ena långsidan av tomten och är ganska lång). Jag skulle vilja att den så småningom är ungefär i människohöjd och inte bara blommar i toppen. Ska jag göra nåt redan i höst?

Lena

Odla Svarar: 

Underhållsbeskärning av syrener består av att man kontinuerligt avlägsnar de äldsta stammarna. Då du har klippt ner hela häcken så har du alltså bara "lika gamla" stammar kvar. Så du får låta dom växa något år och sedan börjat du välja ut de grövsta år efter år och tar bort några varje år. Syrenhäck bör vara friväxande, inte formklippt.

Försök ta bort stubbarna efter de grova grenarna också så att det ser snyggt ut, om de syns, alltså.

Här kan du läsa mer om syrener: http://www.odla.nu/artiklar/syrener.shtml

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.