Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Gräsmattan har "satt" sig

Hej!
Vi köpte ett hus utanför Halmstad förra sommaren och gräsmattan var då ganska ojämn. Nu efter vintern, när snön är borta har den satt sig otroligt mycket. Vad skall vi göra för att få den jämn? På vissa ställen är det 30cm skillnad!

Mvh Lina

Odla Svarar: 

Ni får nog göra om den genom att fylla på, jämna till och hjälpså.

Men det kan tänkas att underarbetet är illa gjort. I så fall kan det vara enklare att börja om från början och göra om underlagsarbetet (kolla så att det inte ligger gammalt byggskräp, stenar etc under!), bre på ny matjord och antingen så om eller rulla på en färdig gräsmatta.

Här kan ni läsa mer om gräsmattor:
http://www.odla.nu/artiklar/den_perfekta_grasmattan.shtml

Sylvia