Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Angrepp av snömögelsvamp

VinterskadorHej!
Vår gräsmatta har blivit så ful och tråkig. Den växer dåligt och på flera ställen är det bruna fläckar, där gräset verkar vara helt dött. Vi har vertikalskurit, hjälpsått, gödslat och vattnat, men ingenting tycks hjälpa.

Grannarna klipper sina gräsmattor flera gånger i veckan, men vår gräsklippare står stilla - det finns inget att klippa! Vi har inte särskilt mycket mossa eller ogräs och jag har letat efter både vita larver och svampar, men jag har inte funnit någonting. För några år sedan var den så fin och nu är den kvarterets fulaste. Vad ska vi göra?

Hoppas på svar!
Hälsningar Maria

Odla Svarar: 

Troligen angripet av snömögelsvamp. Gräset är dött. Måste hjälpsås.

Läs mer här: http://www.odla.nu/artiklar/den_perfekta_grasmattan.shtml

Göran