Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Veckans bild - fint besök!

Det märks på många av bidragen till Veckans bild att djuren, stora som små, är en viktig del av trädgården. Välkommen att skicka bidrag till Veckans bild du med! Alla bilder hinner inte komma med direkt men de hamnar i arkivet så chansen finns alltid senare under året.

Helen Isaksson-Nyman i Piteå berättar om sin läckra bild: "I veckan har jag haft det finaste besök som någonsin har varit i min trädgård, en slaguggla. Den visade varken rädsla eller att ha bråttom tillbaka in i skogen utan satt lugnt och stilla så jag och grannarna kunde ta fina bilder.

Tack Helen för ditt bidrag!

Bidra med veckans bild?

Vill du vara med och glädja oss med en bild som visar en känsla, tanke eller kul situation från trädgårdens och odlingens värld?

Mejla i så fall din bild till mig: katarina@odla.nu. Din bild kanske inte kommer med meddetsamma men alla bilder läggs till Veckans foto-arkivet.

Tidigare veckans bilder

Hur tänkte de här? Humla gapar efter mycket! En överlevare! Stängsel från naturen! Hög tid att börja odla Gubben i backen Mange gillar vitsippor Nyvaken trollslända Blomma i blomman Myrsnack!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB