Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Vad är bästa med forumet på Odla.nu?

I forumet på Odla.nu diskuteras trädgård och odling på längden, tvären och djupet. Här är goda råd gratis och det finns alltid något nytt att läsa om och diskutera tillsammans med likasinnade. Så här säger medlemmarna själva om vad de gillar bäst med forumet!

Sammanställt av Katarina Kihlberg

Här följer ett urval av vad medlemmarna på forumet på Odla.nu tycker är fördelen med denna gröna, sköna mötesplats.

Läs hela tråden här: Vad är det bästa med forumet på Odla.nu?

Här finns kunskap!

Natur liv säger: Här finns goda möjligheter att ställa frågor kring stort och smått om odling och trädgård. Det finns många att bolla frågorna med, man får svar från olika synvinklar och det gör det lättare att bilda sig en egen uppfattning.

Man känner sig VÄLKOMMEN med allehanda frågor och här finns en enorm kunskap! tycker Hattstugan

xlxl67 säger: Ett fantastiskt forum det här! Jag har börjat fråga om allting här för här får man alltid bra och snabba svar.

Som flera andra redan sagt så är det ett forum där medlemmarna delar med sig av sina outsinliga kunskaper, oerhört mycket värt när man inte kan eller inte förstår varför man misslyckas, säger mamamaggan.

Iren säger bland annat så här: Då man är medlem i forumet på Odla.nu kan man alltid kolla på "Nya inlägg" och då får man väldigt varierade inlägg och tips, ofta aktuella med sånt som rör säsongen just nu!

Trevlig och generös stämning!

Här finns inte bara en stor kunskapsbank vad gäller växter utan också en himla massa goa människor som ställer upp om någon har det svårt, det har jag märkt av flera gånger och rent praktiskt så sent som igår, berättar malcolm.

Östh säger: Vill bara än en gång framhålla just den trevliga och generösa inställningen och attityden från alla forummedlemmar. Frågor som av vissa kanske uppfattas som enkla och banala besvaras alltid med stor respekt. Inga divalater här inte!

Här finns en enorm kunskap! Och denna generositet att dela med sig. Frågor om allt från växter och odling till natur och kryp (och annat). För att nämna något: Det har hänt att jag har skickat en suddig bild på en insekt, får tämligen direkt svar med latinskt och svenskt namn! tycker smuleborg

Odlaiterna är generösa med funderingar och tankar, kunskap och kluriga idéer, med- och motargument, fröer och - framför allt - vänskap!

Dilara berättar så här: Det bästa med odlas forum är, förutom att det är igång 12 månader om året, det trevliga bemötandet som råder. I jämförelse med andra nätforum är odla trevligare och vänligare att befinna sig på. Det verkar inte finnas några dumma frågor här och det är många som kommer med tips, hjälp och förslag. Här kan man inte bara fråga, utan även hänga med när andra sår sina första frön och när det spirar och grönskar hos folk. Det är många som delar med sig.

_Vi på Odla.nu är glada och stolta över våra forummedlemmar! Välkommen att vara med du också i Forumet på Odla.nu_

Har du frågor om medlemskap eller annat kring forumet, mejla mig gärna: katarina@odla.nu

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB