Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Uteplatser

Trädäck, stensatta uteplatser, plintgjutning, dränering, trappor, räcken, stödmurar, gångar, utemöbler, pergola och planteringslådor.

Tydliga ritningar och detaljerade instruktioner för hur du bygger trädäck och stensatta uteplatser. Sammanlagt presenteras ett trettiotal projekt samt viktiga grundtekniker för till exempel plintgjutning, trappbygge och dränering.

Ingen trädgård är perfekt, alltid finns det platser som är svåra att använda för att de är alltför kuperade eller steniga. Eller också är huset för litet för att du ska kunna bjuda hem många samtidigt.

De här problemen löser du genom att bygga praktiska uteplatser. Ett trädäck hopbyggt med huset kan utvidga bostadsytan. En mer avskild, friliggande och stensatt uteplats kan bli en trädgård i trädgården.

Den här boken innehåller mängder av varianter på trädäck och stensatta uteplatser. Till alla projekt finns ritningar och noggranna instruktioner som gör projekten möjliga att genomföra även om du inte är proffs. Här finns också värdefulla säkerhetstips och information om hur du väljer rätt dimensioner på virket.

Sammanlagt presenteras ett drygt trettiotal projekt, allt från ett enkelt spjälstaket till ett trädäck i tre plan. Genomgående är projekten möjliga att anpassa efter just dina behov. Förutom uteplatser innehåller boken byggbeskrivningar till utemöbler, planteringslådor och pergola. Här beskrivs även grundtekniker för hur du gjuter och dränerar, bygger gångar, stödmurar, trappor och räcken i olika design.

fröer2
Alla fröer med 50%
Handla nu

Bakom Uteplatser, som tagits fram i samarbete med Black & Decker, står en hel stab av specialister på olika områden.

Uteplatser
Trädäck, stensatta uteplatser, plintgjutning, dränering, trappor, räcken, stödmurar, gångar, utemöbler, pergola och planteringslådor

Titel:
Uteplatser
Trädäck, stensatta uteplatser, plintgjutning, dränering, trappor, räcken, stödmurar, gångar, utemöbler, pergola och planteringslådor
Författare:
Black & Decker, översättare Bo & Gudrun Samuelsson
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Prisma
Utgivningsår:
2009
ISBN:
978-91-518-5164-8

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB