Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Underbara rosor både ute och inne

Rosen har älskats och beundrats i tusentals år. De senaste typerna av krukrosor ger dig rosens alla goda egenskaper och mer ändå. Skönhet och ljuva dofter tillsammans med överdådig blomning och imponerande hållbarhet.

När du köper krukrosor får du ett otal möjligheter till på köpet. Krukrosen är en härlig krukväxt som passar minst lika bra i sommarens balkonglådor och krukor på terrassen. Du kan även plantera ut krukrosor i trädgårdens rabatter. Om du planterar dem mellan maj och september hinner de bilda ett bra rotsystem som gör rosorna tillräckligt starka att överleva vintern och därmed gör att du kan ha glädje av dina rosor år efter år.

Det finns ett stort sortiment av krukrosor. Nästan hela färgskalan finns representerad och de finns med både stora, fyllda blommor som liknar gammaldags rosor och småblommiga sorter med myriader av knoppar. De senaste rosorna har stora, vackra blommor som liknar trädgårdsrosor och deras hållbarhet är imponerande. Om du planterar ut rosorna avlöser blommorna varandra hela sommaren och du har glädje av dina rosor hela hösten också.

Krukrosor är lättskötta, men de behöver massor av ljus. Det frodiga växtsättet betyder att de dessutom behöver mycket vatten och måste vattnas varje dag. Om du ska vara borta ett par dagar bör du se till att det står 2-3 cm vatten på fatet, så att rosen inte torkar ut. Klipp av de vissnade blommorna, så får du ut mesta möjliga av din ros. Beskär rosor som övervintrat i slutet av april.


Krukrosor, Rosa hybrid

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB