Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).
  • An error occurred while trying to search with Solr: "0" Status: : Fel vid öppnande av socket ssl://solr.inmykitchen.nu:443.

Tro, hopp och tulpaner!

  • Inomhus

Nu är det rätt säsong för traditionellt och eldigt röda tulpaner vilket passar utmärkt att ge bort på Alla hjärtans dag den 14 februari!

Lökar med fint budskap!
Lökar med fint budskap!
Mera kärlek!
Mera kärlek!
Rococo
Rococo
Pretty woman
Pretty woman
Ben van Zanten
Ben van Zanten

Från Blomsterfrämjandet Tidigt hittar vi alla härliga lökblommor som skvallrar om att ett nytt år är här och att Alla hjärtans dag är i antågande. Framför allt hittar vi en härlig mängd tulpaner i flertalet läckra kärleksfärger som rött, rosa och lila.

Intressanta siffror

Bland de 20 största sorterna hittar vi 4 sorter som är röda, ’Abba’, ’Rococo’, ’Pretty Woman’ och ’Ben van Zanten’. Av de totalt dryga 130 miljoner tulpaner som drivs fram i Sverige står de röda sorterna för drygt 22 %, de rosa för och de lila för 10 %.

Information

Blomsterfrämjandet och tulpandrivarna har under många år fört en omfattande informationskampanj när det gäller tulpaner. Trots all information återkommer inför varje säsong frågan om hur man sköter tulpanerna. Hjälp med allt det här finns på www.tulpanguiden.se men du hittar också en hel del information om lökväxter på www.bulbsonline.org.

Eftersom tulpaner är en av våra mest älskade blommor för vasen önskar vi att alla hjälper till att sprida informationen från Tulpanguiden. Varje ny säsong innebär att det blir nya konsumenter, unga människor som sätter bo eller någon som provar produkten för första gången, och då är det här verkligen en enkel och inspirerande sida.

Gör någon glad på Alla hjärtans dag!