Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Snickra mera till trädgården

Att själv bygga något till den egna trädgården, vare sig det är något litet eller något större, skapar en alldeles särskild glädje. Hur gör man då om man är nybörjare med drömmar om till exempel ett egenhändigt snickrat odlingsskåp?

Av Sylvia Svensson

Snickra mera till trädgården

#Projekt & inspiration för trädgårdens alla rum#

Text och foto: Anna och Anders Jeppsson

ICA Bokförlag 2012, ISBN 978-91-534-3743-7

VI är många som gläder oss åt att kunna snickra såväl små som stora saker till trädgården. Det är inte bara killar som vill snickra, även tjejer finner såklart glädje i att tillverka vackra saker själva, särskilt nu när det finns små, behändiga skruvdragare att köpa som är mer passande för de ofta lite mindre kvinnohänderna.

Det kan ibland vara lite knepigt att exakt veta hur ett projekt skall genomföras i detalj. Boken Snickra mera till trädgården är en välkommen hjälp med sina detaljerade beskrivningar som steg för steg visar arbetsgången. Förteckningar över material som behövs finns förstås också med.

Det finns både små och större projekt, allt från en liten, vacker trädgårdsskylt att hänga på dörren eller väggen, via ett odlingsskåp och långbänk till en hel altan.

De vackra och inspirerande fotona visar hur sakerna kan se ut i miljö, ute i trädgården. Man blir så ivrig att få börja, man känner att detta vill jag också ha och det ska jag klara av att göra själv med hjälp av de tydliga fotona och teckningarna.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB