Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Romantisk vår

Danska Floradania presenterar vårens växttrend inomhus under namnet Modern Bloom. Livfullt och romantiskt är ledorden och valet av kruka är viktigt för en vacker helhet.

2011 från Floradania Vårens växttrend Modern Bloom passar till den modernt inredda bostaden med diskreta romantiska och dekorativa inslag. Det kan handla om en blommig och färgstark kudde i en grå soffa, ett blankt, vitt bord med dekorativa vaser eller ett handgjort träskåp, utsmyckat med fat med blomstermotiv. I en miljö som många idag uppfattar som alltför ren och kylig kan dekorativa krukväxter bidra med färg och liv. Viktigast är balansen mellan växten och själva krukan. Till färgstarka blommor väljs moderna, enfärgade krukor, medan gröna växter kombineras med dekorativa och färgstarka krukor.

Färgskalan består av blå och gröna nyanser samt rosa, djuprött och ljus och mörk lila. Skalan avslutas med en nyans som närmar sig svart, och som används i begränsad omfattning – till exempel för att framhäva en detalj. De blå färgerna används i första hand till designen i stort, samt till krukorna. Blommorna får gärna vara rosa, lila och röda.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB