Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Roliga projekt och inspirerande idéer

För lata men kreativa sommardagar finns här en bok som ger massor med inspiration och idéer både till dig som pysslat och skapat mycket redan och till dig som är nybörjare. Det är bara att sätta igång!

Nytt & kreativt med betong & loppisfynd

− roliga projekt och inspirerande idéer Susanna Zacke och Sania Hedengren Semic 2011, ISBN 978915525691

Detta är Sania Hedengrens och Susanna Zackes tredje bok om betong. De två första heter Betong − en gjuten hobby och Skapa med betong & mosaik. Betong är ett fantastiskt material som det är härligt att jobba med. Här fortsätter författarna att inspirera med fantasifulla idéer till saker man kan göra i betong. Kreativa, roliga och handfasta tips och beskrivningar gör att man lätt kommer igång med sitt eget betonggjuteri. Boken är uppdelad i tre nivåer: jättelätt - lätt - lite knepigare.

De vackra bilderna sätter fart på skaparlusten. Det är Magnus Selander som har fotograferat.

Boken innehåller så mycket mer än betong, eftersom författarna på ett kul sätt förenat sina favoritämnen betong och loppisfynd. Här finns alla tänkbara tips på vad man kan göra med sina loppisprylar och vad man kan använda dem till. I vissa projekt kombineras betongen med något som fyndats på loppis och resultaten är snygga och fyndiga. Författarnas eget favoritprojekt är bordet som de tillverkat av ett rostigt symaskinsunderrede. Först målades det knallgult och sedan försågs det med en skiva av betong som mönstrats med hjälp av en bit strukturmönstrad tapet.

Bland allt det roliga Sania och Susanna gjort finns också läckert omklädda solstolar, en duk av många dukar, en matta sydd av mattor, taklampan av en jordglob, tapetserade loppisfynd och mycket annat. Bland betongprojekten finns krukor, fågelbad, möbler, plattor, ljusstakar med mera. Självklart finns här också klassikern rabarberbladet, som alla älskar, men i ny tappning.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB