Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Plant in Pod

Plant in Pod - Vinterförvaring som tål ned till -20 grader. Medelhavet har kommit till Norden! Äntligen kan vi skydda älskade växter från vinterkyla ända ned till 20 minusgrader.

Företaget Living Plant har tillsammans med Lantbruksuniversitetet i Alnarp utvecklat Plant in Pod - ett lika snillrikt som snyggt system för att vinterskydda växter utan att behöva flytta tunga krukor eller spendera en förmögenhet på ett vintervarmt växthus.

(Text och bilder leverantören)

Plant in Pod är grundligt prövad under flera år innan lansering av bland annat Alnarps lantbruksuniversitet med mycket goda resultat. Löftet man ger skall hålla och Plant in Pod utlovar ett komplett skydd förutsatt at alla tre delar används.

Plant in Pod består av tre delar som tillsammans ger ett fullgott skydd mot vinterkyla.

"En isolerande cellplast som med ett enkelt "bryt system" anpassas till de flesta krukor. Finns i både rektangulära och rund form.

"En doppvärmare med tillhörande belysning som sticks ned i jorden och ger såväl rötter som krona en behaglig värme på 3-5 grader.

"Ett kronskydd som enkelt "kläs på" växten och försluts med en dragkedja. Tältet finns i tre standard höjder och kan förankras i kruka eller direkt i marken.

Resultatet - ett lokalt mikroklimat med bibehållet dagsljus, lagom svalt för de flesta medelhavs-växter. Du kan använda Plant in Pod för växter i kruka omen också växter som står ute på friland. Förutom vinterskyddet ger du din växt en barriär mot den skarpa vårsolen som ofta går hårt åt vintervilande växter. Som en extra effekt kan du dessutom låta lampan sitta kvar för dekorativ belysning under mörka höstkvällar.Plant in Pod är utvecklad av Living Plant i nära samarbete med Alnarps Lantbruksuniversitet

Plant in Pod säljs i hela Skandinavien till både privatkunder och återförsäljare av Vansta Trädgård AB  genom gardencare.com och till privatkunder på vanstagarden.com

Med Plant in Pod kan dina växter överleva temperaturer ner mot -20°C! Med sina tre delar får du ett fullgott skydd mot vinterkylan för dina älskade växter.

Plant in Pod kombinerar rotisolering med termostat och ett skyddande krontält. Dessutom en lampa för välbehövlig belysning för din växt och till pynt i höstmörkret.

Vinterförvaring av stora växter är alltid ett dilemma och även om man har ett växthus så kan det bli en kostsam historia att hålla temperaturen. Den senaste vintern ger många skäl att investera i Plant in Pod för säker vinterförvaring.

Med en smidig dragkedja stänger och öppnar du Plant in Pods krontält. Materialet är speciellt framtaget för att ge optimal luftfuktighet och "andas". Det efterlängtade dagsljuset kommer din växt till godo hela året.


Låt apelsinträdet stå ute över vintern


Plant in Pod - belysning, värmare och frostskydd i ett


Vila ryggen och vinterförvara på plats


Plant in Pod - enkel att använda

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB