Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Odla i pallkrage

Eva Robild, foto Görgen Persson Ica Bokförlag 2014, ISBN 978-91-534-3911-0 Fler och fler vill odla själv även om det bara finns en liten uteplats eller en balkong att tillgå. Det är ju något särskilt med den egenodlade salladen eller kryddorna.

Av Sylvia Svensson

Den här boken är något för dig som går i odlartankar men som antingen vill börja i liten skala eller helt saknar odlingsytor. En pallkrage eller två kan säkert få plats.

En pallkrageodling kräver inte så mycket förberedelser, den är lättskött, överskådlig och passar även den som har svårt att odla i ett ”riktigt” grönsaksland.

Boken leder läsaren igenom allt det som är bra att veta om pallkrageodling. Den börjar med att förklara pallkragens fördelar. Sedan visas olika möjligheter att göra pallkragebyggen i höjden och bredden och leka med formen, det behöver inte vara just en enkel rektangel man odlar i. Naturligtvis får vi också veta om passande jord, hur man sår eller planterar och mycket mer.

Det behöver absolut inte vara just grönsaker man odlar, utan det går att odla träd, buskar, bär, sommarblommor, perenner, klätterväxter och t o m en liten vildäng i en pallkrage!

Allt som allt en mycket inspirerande och trevlig bok som ger massor av goda råd och idéer vad du kan göra med några pallkragar! De vackra bilderna är mycket informativa och tillför en ytterligare dimension till boken.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB