Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Nytt, nyttigt och roligt – november

Elmia Garden, som var i oktober, innehöll mängder av intressanta, roliga och nytänkande idéer och saker, och nya prylar kommer det ständigt - håll till godo!

Av Sylvia Svensson

Odlingshylla med namnet Gröna Hyllan från Hasselfors Garden passar utmärkt för till exempel plantuppdragning och sticklingar. Odlingshyllan är kul, hopvikbar och kan komma väl till pass på vårvintern när plantorna har blivit omskolade och behöver mer plats och ska stå ljust. Mått: 60x54x33 centimeter, den är gjord av bokträ och vitlackerad metall. Cirkapris: 1700-1900 kronor.

Regnmätare är en sådan sak som vi ibland önskar inte behövdes, men nu finns en modern och fräck variant som passar i alla trädgårdar. Den är designad och tillverkad i Gnosjö av det småländska företaget Nyby AB. Uppsamlingsglaset har millimeterindelning och är lätt att avläsa. Regnmätaren finns i färgerna svart, vitt och rött. Cirkapris: 49 kronor.

Fröpåsar i ny, modern design och mer text med nyttig information och färgkodning har flera leverantörer presenterat, så även Weibulls. Tv-kockar som själva odlar i liten skala för att få äkta vara, gärna spetsad med utländska influenser och ekologi, lockar fram nya hemmaodlare. Trenden ”från trädgård till tallrik” gör ett tydligt avtryck bland årets frönyheter hos Weibulls – av 16 sorter är inte mindre än 12 köks- och kryddväxter.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB