Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Nytt, nyttigt och roligt - april

Det kommer nya roliga och nyttiga prylar för trädgården hela tiden! Hämta inspiration eller hitta precis den pryl som du behöver just nu!

Prydliga rabattkanter Trädgårdskanten kommer från Hasselfors Garden. Den är en elegant kant som trycks ner i jorden och skiljer olika ytor och material. Trädgårdskanten, i tunt svartlackerat stål, kan enkelt böjas eller bockas till för att anpassas till trädgårdens formspråk. Den kan enkelt sammanfogas till långa mjuka linjer eller i strikta raka kanter och hörn. En förpackning innehåller 4 kanter som kan ge maxlängden 3,84 m. Pris i butik för en förpackning Trädgårdskant är ca 499 kr.

Regnvattentunnor i ek Vackra tunnor av ek som kan användas till uppsamling av vatten, plantering eller för vattenväxter. Ektunnorna blir bara vackrare för varje år. ! Med dräneringshål i botten kan en planteringstunna stå ute året runt. Du kan lätt ha en mininäckros i tunna för vattenväxter eller plantera ett träd i en ektunna och ställ vid din entré, vackert i många år! Materialet är av svensk ek. med galvaniserade band. Tunnorna levereras obehandlade. Bör oljas in innan användning.
Prisexempel: Regnvattentunna 450x330 mm, 1 495,00 kronor. Finns hos Classicum Växthus.

Blommig skottkärra Hörby Bruks klassiska trädgårdskärra Ekeby Täppan har fått en ny blommig kostym. Täppan är en mycket populär tvåhjulig trädgårdskärra. De två hjulen gör att den alltid är stadig. Täppan har även ett rejält bygelhandtag som gör att du både kan föra och dra den med en hand. Korgen är lågt placerad för en bra arbetshöjd i trädgården.

Medelhavskruka! Från Medelhavstorget kommer en vacker terrakottakruka vid namn TOSCANO - Orcio Toscano. Krukan är 30 cm i diameter och kostar 529 kronor.

För trädgården i stan Att bo stan är inget hinder för att njuta en egenodlad solmogen och garanterat obesprutad tomat åtminstone under sommarmånaderna. Upright Coldframe från Gabriel Ash är en av många smarta lösningar. Finns på Vansta Trädgård.

Halv vattenkanna För att spara plats på balkongen har det kommit en ny "halv" vattenkanna att hänga på balkongräcket! Lackad zink, finns i färgerna vit, cerise och lime. Rymmer 2 liter och kostar 149 kr hos Blomsterlandet.

Nya luktärter! Ingen sommar utan nya, ljuvliga luktärter! T&M kommer med ljuva, karamellrosa Lathyrus 'Prima Ballerina'. Suttons kommer med den nästan svarta luktärten 'Almost Black' Den ljuvliga dvärgluktärten 'Northern Lights Cherub' är ett nästan magiskt vackert nytillskott i Cherub-familjen och säljs under 2012 exklusivt i världen av Rara Växter.

Nya rosenskäror Visst ska vi också ha Cosmos, rosenskära, som är så lätt att direktså i april-maj. Cosmos ’Antiquity’ har unik färg, från burgundyrött till laxbrons med mörkare mitt. Höga och ståtliga, bra snittblommor, PoD. Cosmos 'Double Click Cranberries' är lysande mörkceris med bubbla blommor. T&M, Mr Fothergill's

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB