Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Nyheter för trädgården!

Vilka nyheter kan du vänta dig för trädgården nästa säsong? På Elmia Garden, som gick av stapeln den 11-12 oktober, presenterades nyheter som du kan hålla utkik efter under nästa trädgårdssäsong.

Av Sylvia Svensson

Jag har kikat på vad som komma skall och visar här några fiffiga grejer. Se också den tidigare artikeln om de tio saker som är kandidater till Årets Trädgårdspryl: Elmia Garden Award 2012.

Odlingslåda

Odlingslådan är en serie moduler att skapa lådor att odla i. Det går att skapa fyrkantiga, rektangulära, sexkantiga och t o m trekantiga lådor i olika storlekar.

Dekorationsull

Ull som dekoration syntes lite av redan förra året. I år fanns den på många ställen, som här i ölanningen Christina Prütz monter. Även det rostiga tycks fortfarande vara inne.

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Kombimatare

Har du rester efter middagen? Trädgårdsfåglarna tar tacksamt emot dem! Kombimataren från Wildlife Garden kan fyllas med matrester, äpplen, talgbollar eller nötblandningar. Det är bara fantasin som sätter gränserna.

Doftljus

De underbara doftljusen från Yankee Candle finns med nya dofter inför julen och våren. Vad sägs om t.ex. Christmas Tree och Cherries on Snow?

Kloka fröpåsar

Vad sägs om klokare fröpåsar? Lord Nelson kommer med sådana till sina fröer. Det finns mycket information på påsarna i form av symboler och text. På samma bild syns även den lilla skopan att lägga jord i krukorna med samt den lilla fårsaxen som man klipper kryddor med! Från samma firma kommer en rad specialgödselmedel, t.ex. Tomatgödning.

Näring i pulver

Hasselfors Garden presenterade en ny sommarblomsnäring i form av lättdoserat pulver.

Prydnadskulor

Många firmor visade saker att hänga i granen eller annars pynta med i hemmet och i trädgården. Här ses vackra prydnadskulor från IO Scandinavia, de passar ju inte bara till jul.

Blomtrappa

Årets måste-ha-pryl åtminstone vad gäller mig, är Nelson Gardens hoppfällbar blomtrappa!! Fiffig för att den tar liten plats att förvara men rymmer många krukor under sommaren!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB