Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Nya vindspel hos Odla.nu!

För ett par år sedan började vi här hos Odla.nu att sälja vindspel. Det blev succé direkt och nu har vi utökat med fler modeller. Här kan du se några av de nya vindspelen, precis hemkomna i lager!

Sammanställt av Heléne Lundström

Vindspel, både de som är ljudlösa och de som låter litegrann, har länge varit omtyckta. Odla.nu har ett stort sortiment av många olika modeller och några av de alldeles nyss hemkomna nyheterna presenteras här.

Spinner - dolfin animated

Ett vackert designat vindspel som med sin läckra delfin i 3D-effekt i mitten är ett riktigt smycke. Tack vare det ser delfinen ut att simma när vindspelet sakta rör sig i vinden - hur fint som helst! Vindspelet är tillverkat i stål och pulverlackerat för att både hålla och vara väderbeständigt. Färgerna besitter glittereffekt vilket ytterligare förhöjer intrycket. Diametern är 25 cm, en behändig storlek som gör att vindspelet passar i princip var som helst där du vill hänga det.

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

Spinner - butterfly

En rar fjäril i vackra färger, vem kan motstå det? Lägg till en glittereffekt så har du ett vindspel som blir rena smycket! Passar ypperligt i växthuset eller varför inte intill hängmattan eller hammocken? Häng gärna vindspelet så att du har det i blickfånget där du trivs som allra bäst under sommaren. Diametern på 25 cm gör det här vindspelet lämpligt för de flesta platser, det syns utan att ta plats! Det är tillverkat i stål och pulverlackerat för att både hålla och vara väderbeständigt.

Crystal twister - Butterfly green

Detta är en variant på ett populärt vindspel som vi har i sortimentet sedan tidigare, skillnaden är att här finns det dessutom en färgstark fjäril som pricken över i. Fjärilen, gjord i stål och pulverlackerad för hållbarhet och väderbeständighet, drar blickarna till sig och kompletterar fint den läckra kopparspiralen med sina två kristaller i vitt samt grönt eller blått, beroende på modell. När vindspelet snurrar ser kristallerna ut att vandra inuti spiralen och effekten är slående! Längden på det här vindspelet är 38 cm och det finns för närvarande i två varianter, grön och blå. Kanske du vill ha båda modellerna?

Spinner - Fairy

Dansande älvor, dessa små rara sagoväsen som kittlar fantasin, pryder det här vindspelet. Anknytningen till sagovärlden gör vindspelet lite extra passande att hänga där du väljer att koppla av från dagens göromål - kanske favoritplatsen under trädet eller den där mysiga hörnan i växthuset kan få dekoreras med detta vindspel? Vindspelet, gjort i stål och pulverlackerat för hållbarhet och för att vara väderbeständigt, har en glittereffekt i färgerna som ytterligare förhöjer intrycket. Diametern, 26 cm, är en behändig storlek som tillåter dig att placera vindspelet nästan varhelst du så önskar.

Se hela vårt utbud av vindspel!

Det finns mängder av nyheter bland våra vindspel! Missa till exempel inte de fina glasmobilerna i olika längder och som med fördel kan kombineras med varann för än större effekt, eller de vackra vindspelen i kokosnötskal. Se hela utbudet här: Odla.nuShop - vindspel

#Nyhetsbrev Odla.nu#

Vill du få tips om trädgård och odling samt information och fina erbjudanden om våra aktuella växter, fröer med mera? Då är du varmt välkommen att anmäla dig till vårt kostnadsfria Nyhetsbrev här: Odla.nu Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB