Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Möt krönikörer och experter på Odla.nu

**Katarinas krönika** Jag är glad att få presentera en ny vinjett här på Odla.nu. Längst upp på sajten kommer ni att få träffa krönikörer och experter som filosoferar kring och delar med sig av sina erfarenheter från kolonin, trädgården, täppan eller balkongen.

Av Katarina Kihlberg

Som en del av er kanske reda vet är det jag, Katarina, som är ansvarig för redaktionen på Odla.nu. Mina dagliga göromål syftar till att skapa en frodigt grön mötesplats på nätet.

I vår nya vinjett kommer ni få bekanta er med krönikörer och experter som ger sin syn på trädgården, kolonin, den lilla täppan eller balkongen. Det kommer vara personligt och kul, inspirerande, handfast och praktiskt. Håll utkik längst upp till höger på sajten för att upptäcka nya kul bekantskaper.

Katarinas krönika

grönsaks- och kryddplantor
Grönsaks- & kryddplantor
Handla nu

I min krönika kommer jag berätta om vad som händer på Odla.nu. Här får ni vägledning till matnyttiga artiklar, kul trädgårdstips, inblick i vårt livliga trädgårdsforum och jag håller er uppdaterade på våra tävlingar och aktiviteter. En del filosoferande kring min egen trädgård lär det också bli. Vi är inte riktigt överens just nu, min trädgård och jag, så det finns en del att dryfta där.

Låttas tyck och tänk

Låtta är en mångsidig och kunnig biolog som har en stor liten trädgård på 6x10 meter. Låtta vill slå ett bestämt slag för att vi verkligen tänker och känner efter själv vad vill ha när vi planerar och anlägger vår trädgård. I sin krönika kommer Låtta tycka och tänka om vad trädgård egentligen är och hon kommer dela med sig från sin egen spännande och livfulla radhusträdgård.

Karins designtips

Landskapsingenjör Karin Malmberg har många av er redan fått tips och idéer från. Hon hjälper oss här på Odla.nu under vinterhalvåret med att svara på era frågor om trädgårdens design och planering. I Karins krönika lyfter vi frågor och svar som alla kan ha nytta och glädje av och Karin delar med sig av sin erfarenhet och fantastiska känsla för trädgårdens möjligheter.

Trädgård för nybörjare

Vi får många frågor från nyblivna trädgårdsägare om var de kan hitta information om hur de ska komma igång och i vilken ände de ska börja. Här handlar det om riktigt grundläggande saker som vad det är för skillnad på buskar och perenner, hur en planteringsgrop ska grävas och vad som ska klippas och inte klippas. Från första spadtaget helt enkelt. I Trädgård för nybörjare börjar jag med fötterna stadigt i myllan och arbetar mig upp mot trädtopparna för att hjälpa alla gröngölingar att hitta rätt! Mejla mig om ni har önskemål om vad som ska finnas här: katarina@odla.nu.

Fler krönikörer, bland annat om kolonin och ekologisk odling, blir det. Men låt oss starta här!

Välkomna till en härlig höst och vinter på Odla.nu!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrevErbjudanden, nyheter och inspiration varje vecka!
Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2023 Odla.nu i Sverige AB