Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Lisebergs trädgårdsdagar 2004

Västsveriges största trädgårdsmässa pågår på Liseberg mellan 29 april och 2 maj. Intresset har växt enormt under de senaste åren och därför har vi nu utökat mässan från tre till fyra dagar. Den 29 och 30 april har vi vikt för trädgårdsentusiaster och nöjesparkens ordinarie utbud håller stängt. Den 1 och 2 maj får utställare, föreläsare, plantor och trädgårdsbesökare sällskap av snurrande chokladhjul, karuseller och sockervadd. Man kan helt enkelt inte få för mycket av det goda!

Föredrag och seminarier
Lisebergs trädgårdsdagar öppnas av Karin Berglund, välrenommerad trädgårdsjournalist, författare och fotograf. På Valborgsmässoafton kan man bland annat lyssna till trädgårdskrönikören Hannu Sarenström. Den 1 maj berättar Gudrun H Bengtsson om Feng Shui och hur den kinesiska filosofin kan anpassas till svenska trädgårdar. Nytt för i år är en trädgårdsskola som i fyra steg lär ut grunderna för trädgårdsskapande. Det är Ann Andersson från Hushållningssällskapet i Skara som varje dag tar upp viktiga områden när det gäller trädgårdsskötsel.

Utställare
Över 50 utställare finns på plats under Lisebergs trädgårdsdagar. De säljer allt från sticklingar, plantor och krukor till litteratur, markbeläggning och trädgårdsredskap. I många stånd blir det demonstrationer och provsmakningar. Utställarna är utspridda på området runt Spegeldammen, vackert inramade av visningsträdgårdar, konstutställningar och blomstrande rabatter.

En flora av övriga aktiviteter
Mellan föredragen och trädgårdsshoppingen finns det mängder av saker att se och göra på Lisebergs trädgårdsdagar. Betrakta vackra visningsträdgårdar, konst och fotoutställning. Smaka på kockarnas delikatesser i Köksträdgården. Få tips och råd av de populära programledarna från Trädgårdsdags och Gröna rum. Njut av ett äkta trädgårdsbröllop i Taubelunden och låt dig guidas runt den blomstrande nöjesparken av Lisebergs trädgårdsmästare. Läs mer om aktiviteterna på medföljande blad.

Varmt välkommen!
Lisebergs trädgårdsdagar hålls i Nordens största, och en av världens vackraste och grönaste, nöjesparker. Mässan pågår mellan klockan 12 och 19 den 29 april till den 2 maj. På torsdagen och fredagen är inga attraktioner igång. På lördagen är Lisebergsparken öppen mellan klockan 12 och 23 och på söndagen mellan klockan 12 och 20. Vi räknar med strålande solsken och cirka 50.000 besökare. Vi ser gärna att du är en av dem. Välkommen!

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB