Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Lisebergs Trädgårdsdagar

Nu är den Stora Västsvenska Trädgårdshändelsen förbi för denna gång och man kan summera facit. Vädret var fint med värme och strålande sol på startdagen den 28.april, sedan blev det två lite kyligare dagar, men finalen var återigen fin med sol från klar himmel och humlesurr i alla de underbara blomsterarrangemangen, blommande magnoliorna och körsbärsträden.

Det var för sjätte året i rad som Liseberg bjöd på en blandning av intressanta föredrag, fröer, böcker, små och stora verktyg och maskiner, trädgårdstjänster och så självklart mängder av olika växter. Det mesta gick förstås att köpa och visst köptes det av papperskassekånkandet att döma!

Fem stora handelsträdgårdar fanns på plats förutom ett 70-tal mindre utställare som visade upp sina produkter, bjöd på demonstrationer och provsmakningar.

Flera ideella, blommiga sällskap presenterade sig också.

Förra året besöktes mässan av 60.000 trädgårdsentusiaster och årets besöksantal blev säkert inte sämre av trängseln att döma!

På temat Trädgårdsdesign och utomhusform hade man byggt olika miljöer på Spegeldammen. Här kan man fortfarande få idéer till roliga byggnationer för sin egen trädgård, då utställningen är kvar hela maj månad ut.

Några som verkligen kunde binda buketter och göra blomsterarrangemang var eleverna på Munkeröds floristutbildning. De visade upp sina skapelser på Stora Scenen. Teman var bröllop och design. Extra kul var det livslevande bröllopsparet i punkarstil!

Det var också floristeleverna som smyckade bruden till årets trädgårdsbröllop, som traditionsenligt ägde rum i Taubelunden på Valborgsmässoafton.


Glad möbelgrupp


Arborist i aktion


Punkarparet


Träbänk

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB