Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Inspiration och tankar

Precis som mörkret som oundvikligen sakta sänker sig över sommar-Sverige så blandar sig även det mörka och rustika nyanserna in i vårt Skandinaviska hem. I höst vill vi skapa dramatik och spänning i våra inomhusmiljöer. Senhöstens färgsvaga, matta och dämpade nyanser ställs mot svart och vitt i stark kontrast.

Inspiration och tankar från Johanna Werner, Blomsterfrämjandet.

Även mustiga, varma och starka kulörer ställs mot svart med inslag av skimrande guld och silver. Naturen som inspirationskälla avspeglar sig tydligt. Trenden håller i sig med mönster och motiv ur växtvärlden. Dessa syns på alla möjliga föremål. Den svenska naturen, som kontrasternas rike, med ljus och mörker liv och död, för att inte tala om alla former och färger är den evigt gällande källan för inspiration.

Det textila mönstren får en mer levande och varierad textur som känns lyxig och elegant. De enfärgade veporna känns sedan länge alltför spartanska och hopplöst ute. Belysningen får en mer framträdande roll för att framhäva dramatiken både inne och ute. Personligt och karaktärsstarkt är ett uttryck vi söker, där en mix av stilar, färger, former, möbler och textil blir till en helhet som förstärker och framhäver det unika i var och en av oss.

Vi väljer med omsorg både växter och krukor som harmonierar med inredningen snarare än det som ger trötta krukor ett snabbt lyft på rad i fönstret. Jag välkomnar mörkret och höstens dramatik och låter den rota sig bland mina ljusa sommarminnen.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB