Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Härliga höst

Höstmörkret brukar väl inte kännas sådär jätteinspirerande, men det finns fortfarande mycket roligt att göra i trädgården, kolonilotten eller täppan. Boken Härliga höst tipsar om just det!

Av Sylvia Svensson

Härliga höst

Text: Susanna Widlundh Foto: Lina Karna Kippel Norstedts förlag sept 2012, ISBN: 978-91-1-303693-9

När den sköna sommaren har övergått i mer gråmulen höst behöver det inte vara helt slut med trädgårdssäsongen - än finns det saker att göra!

Susanna Widlundhs vackra bok Härliga höst är full av tips och idéer kring hur hösten kan bli den allra frodigaste och mustigaste perioden i trädgården, och om hur man kan göra för att trädgården ska bli vacker på hösten och vintern.

Här finns förslag och idéer för krukor, kransar och buketter, om höstblommande växter, vackra höstträd och buskar, hur man kan dela och övervintra växter och mycket, mycket mer.

Sensommaren och hösten är också skördetid. Boken bjuder på en liten skördepraktika för både frukt, bär, kryddor och grönsaker, som med ganska enkla medel kan lagras och förvaras under vintern.

Förutom inspiration och tips finns en faktadel med information om varje växts speciella egenskaper och vad de behöver för betingelser för att fungera i trädgården.

De vackra, drömlika bilderna är tagna av Lina Karna Kippel, och det är lätt att förlora sig i inspirerade fantasier kring hur idéerna kan användas i den egna trädgården.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB