Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

GREEN GLOBAL

Den moderna, urbana människan tänker globalt och handlar ansvarsfullt. Begrepp som ekologi, fairtrade och bärkraft är naturliga beståndsdelar när middagen ska planeras, hemmet inredas och tillvaron anpassas. Det är de välbeställda som går i spetsen för trenden som varit på väg ett par år och som kulminerar hösten 2008.

Från Floradania

Varorna i varukorgen signalerar etik och moral och inredningen avspeglar omsorg och intresse för naturen samt familjens hälsa och välbefinnande kombinerad med bevis på global erfarenhet och förståelse.

Därför riktas fokus mot växter från fjärran länder och inte minst växter med luftrenande egenskaper. Växter kommer att spela en viktig roll för ett bra inomhusklimat. Färgskalan håller sig till varma, dämpade nyanser av lila och mintgrönt tillsammans med neutrala effekter i caffelatte, honungsgult och nötbrunt. Alltihop serveras som en cocktail med etniska och folkloristiska element.

• Trenden sätter sin prägel överallt och den globala konsumenten är redo att betala för den. • Det är fokus på vår energiförbrukning där hemma, på jobbet och i trafiken. • Det finns ett brett sortiment av ekologiska varor i mataffärerna och på menyn på matställena. • Ekologiska kläder och kläder som tillverkats på ett etiskt försvarbart sätt blir en naturlig del av modehusens kollektioner. • Väggar med växter i modebutiker och på designföretag väcker uppmärksamhet och fyller en nyttig funktion tack vare växternas luftrenande egenskaper. • Förpackningsmaterial som kan brytas ned i naturen är ett starkt säljargument.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB