Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Gott slut & Härlig start!

**Katarinas krönika** Ett Odla.nu-år går mot sitt slut. Vi knyter ihop säcken med ett leende på läpparna. Vi har haft ett fantastiskt år med massor av besökare. Det är ni som gör sajten levande och hjälper oss att utvecklas. Tack för i år och välkomna till ett prunkande 2013 med oss på Odla.nu!

Text och bild Katarina Kihlberg Tidigare avsnitt av Katarinas krönika hittar ni längst ner i krönikan!

Vi tar ledigt på redaktionen nu. Bakom oss lägger vi ett spännande, lärorikt och roligt år. Jag tror väl aldrig vi har fått så mycket fin respons från er läsare med glada tillrop och bra tips på hur vi kan jobba på att göra Odla.nu till en ännu bättre mötesplats för alla oss som älskar trädgård, odling, växter, grönska, natur, blommor, utevistelse, avkoppling, umgänge och hårt arbete.

Så ett litet frö!

Efter nyår kommer vårt fröerbjudande och många fingrar börjar klia efter att få pilla upp de små påsarna och varsamt lägga fröna i jorden, där de hör hemma. Vi kommer berätta på Odla.nu hur ni ska förbereda och sätta igång era sådder, när fröerna ska sås och hur ni ska ta hand om de små plantorna ända fram tills de är lyckligt planterade på sin slutgiltiga växtplats. Det är bara att hänga med och aldrig tveka att mejla frågor efterhand som de dyker upp: katarina@odla.nu

Trädgård för nybörjare

Efter helgerna startar min serie "Trädgård för nybörjare". Jag börjar stadigt i myllan, fortsätter upp ur marken, in i grönskan och vidare ut i rabatterna och kökslanden. Tanken är att ni ska kunna läsa under vinter och tidig vår och få grundläggande och lättlästa kunskaper om jorden, växterna, plantering, skötsel, planering och mycket mera. En hel del av informationen finns redan bland våra många artiklar men ”Trädgård för nybörjare” samlar ihop grunderna åt er som behöver börja från början och ta ett steg i taget.

Intressanta och kul krönikor

Våra krönikörer, Låttas tyck&tänk, Karins designtisp och Sylvias gröna hörna, har varit uppskattade under hösten. De fortsätter alla att skriva för er under nästa år och ni kommer få möta nya spännande och kunniga krönikörer i början året.

Så mycket mera!

Odla.nu kommer bjuda på så mycket mera under trädgårdsåret 2013 – artiklar, tävlingar, produkttester, läsarberättelser, bloggkollar, faktablad och så klart alla härliga erbjudanden får vår Odla.nuShop, där ni kan handla fröer, lökar, växter och tillbehör till trädgården, kolonin och balkongen.

Vi ser mycket fram emot nästa år!

Gott Nytt Trädgårdsår! önskar Katarina och alla mina kollegor på Odla.nu!

#Läs tidigare avsnitt av Katarinas krönika#

Möt krönikörer och experter på Odla.nu "Vått och u-tigt, sa far!" Hej, udda odlare!

Tänk på! Om du prenumererar på vårt nyhetsbrev får du regelbundet information om våra artiklar och krönikörer så att du inte missar något. Prenumerera här: Odlas nyhetsbrev.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB