Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Enkla projekt för trädgården

Denna lilla bok håller mycket skaparglädje inom sina pärmar! Här finns enkla men funktionella saker att tillverka till trädgården även om man inte är någon snickare eller ens särskilt pysslig av sig.

Det behöver inte kosta mycket att tillverka sakerna, för mycket är gjord av "skrot" och sådant man ändå redan har hemma.

Allt är inte praktiskt användbart utan en del är bara 'til lyst', men så är det ju i hela trädgården, den skall även vara att njuta i!

Det syns genast att författaren är konstnär eftersom boken är illustrerad med vackra, instruktiva teckningar som åskådliggör olika arbetsmoment. Det finns även vackra foton som visar det färdiga föremålet placerat i miljö så att man vet hur det skall bli.

Lättfattliga, mycket omtänksamma texter gör att instruktionerna känns lätta att följa. Det är inte självklart för alla att man t.ex. skall armera när man gjuter större betongkrukor eller vattna betongen när den härdar - här har man inte glömt bort att säga detta!

Det är också bra med tydliga material- och verktygslistor så att man vet vad man skall plocka fram innan man sätter igång.

Många av oss vet inte heller var man får tag i material, så det är mycket bra att det i slutet av boken står i vilka affärer/på vilka ställen man kan hitta en viss sorts material.

När man läser boken får man omedelbart lust att gå ut och börja med något läckert projekt som man just har läst om. Många av oss behöver denna sorts inspiration och idéer för att överhuvudtaget komma igång. Här hittar man den!

Enkla projekt för trädgården
  Titel:
Enkla projekt för trädgården
Författare:
Malena Skote
Bandtyp:
Inbunden
Förlag:
Prisma
Utgivningsår:
2002
ISBN:
91-518-3907-5

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB