Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

För den lilla ytan!

På Odla.nu presenterar vi under våren några olika växthus, från olika leverantörer, som alla skapar sin egen känsla i trädgården. Först ut var Naturnära i cederträ som väckte stort intresse. Vi väljer därför ett exempel till i detta fantastiska material.

Av Katarina Kihlberg

Här är ett charmfullt, nätt växthus som passar dig med en riktigt liten trädgård eller kanske för terrassen. De första åren har cederträet en vacker färg som skiftar i allt från blek saffran till djup ockra. Med tiden får det en silvergrå elegant patina om växthuset lämnas obehandlat. Du behöver alltså inte göra något underhållsarbete, ett växthus i cederträ tar hand om sig själv. Men vill du ha kvar något av originalfärgen måste träet oljas in.

Det kanadensiska cederträet är mycket slitstarkt och har god resistens mot fukt och röta.

Träpanel eller grundmur

Eftersom växthuset är så litet fylls det snabbt upp av det du väljer att odla. Gör gärna mer av platsen runtomkring – anlägg en liten uteplats och ett kryddland eller prunkande rabatter så skapas en härlig oas i trädgården.

Det här lilla växthuset heter 'The Six' och kan köpas med träpanel, se stora bilden, eller med en grundmur, se liten bild. Längden är i original 2418 mm men kan förlängas till 5556 mm. Bredden är fast på 1884 mm och höjden 2653 mm.

'The Six’ ingår i serien Greenhouse collection från engelska växthustillverkaren Gabriel Ash. I Sverige säljs de av Vansta Trädgård.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svarPresentkort
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB