Gå direkt till innehållet
Fraktfritt från 699 kr
Vi har levererat växter och tillbehör sedan 1998
InspirationForum
Kassan

Betalar du för mycket för elen?

Att elpriserna stiger när kallare väder når oss har väl knappast undgått någon. Men oavsett väderförutsättningarna kan man ofta spara pengar genom att se till att man har ett bra elavtal.

Även om vintern i år hittills har varit överraskande mild så brukar elpriset under vintern förr eller senare bli en följetång i nyheterna. Eftersom det rörliga priset är behovsstyrt så stiger det i takt med att det kallare vädret smyger sig på. Ytterligare en nyhet på elmarknaden under 2011 var att Sverige delades in i olika zooner, vilket gladde vissa men gav andra en betydligt högre elräkning.

Hur du sänker ditt elpris

Det finns emellertid en hel del du kan göra för att säkerställa att du betalar så lite som möjligt, och för många finns det tusenlappar att spara om året. Förutom att fundera på om du ska ha fast eller rörligt avtal bör du nämligen se över om du har den billigaste leverantören. Du kan beställa el från leverantörer runt om i hela Sverige och priset mellan leverantörerna varierar.

Sänk ditt elpris med Kraftum

Att samla in priser från flera olika aktörer tar lång tid och kan vara krångligt. Ett mycket lättare sätt är då att gå via eljämförelsesiten Kraftum.se. Du skriver in ditt postnummer och din uppskattade förbrukning, och sedan hittar siten automatiskt vilket elavtal som ger dig din lägsta kostnad. Jacob Nordwall på Kraftum kommenterar:

”De allra flesta blir förvånade över hur stor besparingen kan bli per år genom att på tre minuter göra en snabb jämförelse och byte elavtal på Kraftum. Vi listar Sveriges elavtal efter just dina sökkriterier – allt för att du som kund enkelt ska kunna jämföra och teckna det billigaste elavtalet för din bostad helt kostnadsfritt.”

Byt elavtal redan idag

Klicka här för att komma in på Kraftum.se och byta elavtal redan idag.

Odla.nu är en mötesplats och inspirationskälla för alla som är intresserade av växter, odling och en vacker trädgård.
Om oss & vår butikPersonuppgifterKundserviceKöp- och LeveransvillkorVäxtlexikonFrågor & svar
Följ oss och bli inspirerad
FacebookFacebookInstagramInstagram
Gå till https://klarna.se/KlarnaGå till https://www.postnord.se/Postnord
© 2024 Odla.nu i Sverige AB