Certifierad Trygg e-handel

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat
Laddar varukorgen
0 kr(0 st)
  • Totalt: 0 kr
Till kassan

Sökresultat för

Produkter

Kategorier

Visa alla resultat

Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Yucca filamentosa

Hej.
Jag undrar vad en Yucca filamentosa har för krav för att växa upp och bli fin. Jag planterade lökar våren för ett år sedan, men dom verkar inte vilja komma upp alls. Lökarna är planterade i väldränerad och porös jord och lite för sig själva. Men ändå händer inget. Vad gör jag fel eller vad gör jag inte som bör göras?

mvh
Daniel

Odla Svarar: 

Yucca har inga lökar, det är jordstammar. Men den är känslig, det kan ha varit för kallt och/eller för vått så att den har frusit bort. Men de är också sena i starten. Du kan ju vänta lite till och händer inget så kolla hur jordstammen mår, om den har torkat eller ruttnat bort. Växtplatsens beskaffenhet verkar OK, väldränerad och porös sandjord vill den ha.

Sylvia

Fel | Odla.nu

Fel

Felmeddelande

  • Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/html/includes/common.inc:2773) i drupal_send_headers() (rad 1482 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Error: [] operator not supported for strings i SearchApiSolrService->indexItems() (rad 588 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/search_api_solr/includes/service.inc).
Webbplatsen stötte på ett oväntat fel. Var vänlig försök igen senare.