Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ympad rhododendron

Ympad rhododendronHej igen!
Nu lovar jag att det är min sista fråga på ett tag:-) Nu undrar jag bara en sak till: vad har hänt med denna rhododendron?

Den med smala långa blad skall vara en Rhododendron Minus-Gruppen 'Wilsonii', med ett annat namn Jolsteralpros Rhododendron Minus-Gruppen 'Laetevirens'.

Men vad är den småbladiga som hänger ihop med den för något? Kan det vara så att den var ympad på den, och att det är ympen som börjat växa också?

Tack så mycket på förhand!
Vänliga hälsningar
Anna

Odla Svarar: 

Ja, det är vad jag också misstänker. Kolla hur det ser ut på stammen, finns där en knöl (=ympställe) och under den kommer den småbladiga?

Sylvia