Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

White rose

Hej!
Undrar hur jag ska behandla min white rose som jag fick på födelsedagen. Den är planterad i kruka och jag undrar om jag kan ha den så i fortsättningen också? Hur ska den skötas? Då bör den förstås tas in under vintern väl?

Vänligen, Helene

Odla Svarar: 

"White Rose" är inget sortnamn, det talar bara om att rosen är vit. Så jag vet inte vilken sort du har fått, därför kan jag inte heller svara på om den kan planteras ut eller inte. Men de allra flesta krukrosor klarar sig alldeles utmärkt att planteras ut i rabatten eller i stora, isolerade krukor och klarar vintern ute ev. med vinterskydd.

Sylvia