Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vita/silverfärgade blad

Hej Göran!
Jag har två stora tomatplantor planterade i hinkar som står ute mot en södervägg. På den ena plantan som är en busktomat med små plommontomater, så har bladen till stor del blivit vita-silverfärgade. Vad kan det bero på?

Tack för ditt råd, i tidigare frågor, att borra hål 5 cm från botten i planteringshinkarna för vattenmagasin. Jag bor i Västsverige där vi haft mycket sol en längre tid.

Mvh.
Göran S.

Odla Svarar: 

Plantorna blir mer mottagliga för svampar fram på sommaren. Om du tror att det är en svamp. Klipp bort angripna blad för att hindra spridning. Det räcker med dagg för att sporerna ska sprida sig.

Göran