Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vita kryp på mina rosor...

Hej, Sylvia!
Jag har endast ett litet rosenträd i en kruka på balkongen. Vi köpte den på plantagen för fyra veckor sedan. Nu har den fått blanka ytor på bladen och vitt skum på vissa knoppar och små vita kryp, som är ca 0,5-1 mm stora. De små är runda och de andra är avlånga. Vad kan det vara och vad gör jag?

Under trädet har jag lila markkrypande blommor ( kan ej namnet) dessa har kanske endast ett tiotal kryp på sig. Krävs det mycket för att bli av med dem?

Vore mycket tacksam om jag fick hjälp av Dig.
MVH Sussi

Odla Svarar: 

Jag misstänker att det är mjöllös på din ros. Köp Provado-spray och -pinnar.

Spraya växten enl. instruktionerna på burken och stick också in några Provado-pinnar i jorden. Då bör lössen försvinna inom kort.

Sylvia