Felmeddelande

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (rad 3469 av /var/www/html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (rad 127 av /var/www/html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vit ros

Hej
Jag undrar om ni kan hjälpa mig med förslag på en vit ros som doftar gott är kraftig ej i klasar utan en och en och skall vara ca 150 cm hög.

Har mycket vitt och rosa grönt samt lavendel i min trädgård romantisk och klassisk.

Har sett tills nu Karen Blixen men skulle gärna vilja ha ett förslag ifrån er.

Birgitta

Odla Svarar: 

Jag gillar en ros som heter 'Polar Star'! Alltså INTE klätterrosen 'Polstjärnan' utan just Polar Star! Dessa blandas ofta ihop i handeln och det var så jag fick min ros också, köpte den som 'Polstjärnan' men det var den ju inte! Men det var en rolig överraskning! 'White Nights' är liknande, men upp till 2,5 m hög och kan spaljeras. Men 'Karen Blixen' är helt underbar den också!

Sedan finns det romantiska 'Louise Bugnet' med gammaldags charm eller varför inte 'austinrosen 'Winchester Catheral'? Och så finns ju förstås alltid ljuva 'Iceberg'.

Den nya danska 'Kronprinsessan Mary' med lite limegrönt i kanske också vore något?

Sylvia